Home
Camping
Blokhutten
Tarieven
Omgeving
Route
Reserveren
Midgetgolf
Agenda
Mail ons...

Deutsche Sprache English language

Er gaat niets boven kamperen in Groningen

blokhut camping Groningen
trekkershut camping Ekenstein

U wilt graag kamperen, maar u heeft geen zin om al die kampeerspullen met u mee te slepen? Geen probleem, wij verhuren twee types blokhutten; voor vier of voor acht personen. Deze hutten zijn eenvoudig maar volledig ingericht met stapelbedden, tafel en stoelen, koelkast, potten, pannen, serviesgoed en bestek, zelfs aan een koffiezetapparaat is gedacht. Voor beide types geldt dat u zelf alleen slaapzakken en linnengoed hoeft mee te nemen.


blokhut voor vier personen.

 

 

Op ons terrein bevinden zich drie hutten voor vier personen. Deze kunt u vergelijken met de standaard trekkershutten. Ze zijn idyllisch gelegen aan een uitloper van de grote vijver en verscholen tussen het groen. Onze kanohaven ligt ook vlakbij, zodat deze hutten bij uitstek geschikt zijn voor kanovaarders, maar ook fietsers en wandelaars maken hier graag gebruik van. De hutten zijn volledig ingericht met o.a. kooktoestel, koelkast, bestek en serviesgoed, koffiezetapparaat en (koud) stromend water. Toilet en douche vindt u in het vlakbij gelegen toiletgebouw. Het enige wat u zelf dient mee te nemen is linnengoed en slaapzakken. Indien nodig kunt u bij ons tevens een kacheltje bijhuren.


blokhut voor acht personen.

 


 

Tevens verhuren wij drie blokhutten voor acht personen. Indeling: kamer, open keuken, 2 slaapkamers, gang, toilet, vaste wastafel en bagagezolder. Elke hut is volledig ingericht met stapelbedden met matrassen en kussens, keukengerei, serviesgoed en bestek. Ook een gasfornuis, koelkast en koffiezetapparaat zijn aanwezig. De douches bevinden zich in het vlakbij gelegen toiletgebouw. Op mooie dagen (en avonden) kunt u gebruik maken van de overdekte veranda met verlichting. U dient zelf te zorgen voor slaapzakken en linnengoed.

 

kamperen in Groningen