Home
Camping
Hutten/Chalet
Tarieven
Omgeving
Route
Reserveren
Midgetgolf
Agenda
Mail ons...

Deutsche Sprache English language

Er gaat niets boven kamperen in Groningen

camping Groningen
camping Ekenstein

Aan de rand van het uitgestrekte, 60 ha grote, Landgoed Ekenstein ligt Camping Ekenstein. Verspreid over 3,5 ha. vindt u hier enkele jaar-, seizoen- en zo'n 40 toeristische plaatsen. Uw caravanplaats is ten minste 100 m groot, wordt omzoomd door struiken en bomen en biedt u dus veel privacy. Uiteraard heeft u de beschikking over een electra-aansluiting (6 Amp.) Daarnaast zijn er voor de tentkampeerder enkele ruime grasvelden met, als u dat wilt, voldoende beschutting tegen de zon of de wind. Auto's worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats zodat u ongestoord kunt genieten van het omliggende groen.

Onze kleine en groene camping is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, natuur- en cultuurliefhebbers. U vindt hier vooral rust, een schaars goed dat we koesteren en waarderen. Na 23.00 uur dient het op de camping dan ook zodanig stil te zijn dat iedereen die dat wil, kan slapen.

Alleen reizende jongeren worden niet toegelaten.

De camping is geopend van 29 maart tot 27 oktober 2024.

Bekijk Camping Ekenstein vanuit de lucht.
camping Ekenstein vanuit de lucht
(Klik op de kleine foto voor een vergroting.)
 

Voor meer informatie en foto's kunt u op verschillende plaatsen in de plattegrond klikken.

 
plattegrond van camping Ekenstein

plaats 26-31 seizoenplaatsen plaats 36-41 de kanohaven mooi doorkijkje de jaarplaatsen 8-pers. blokhutten 4-pers. trekkershutten tentenveld plaats 21-25 de midgetgolfbaan plaats 1-15 plaats 41-45 entree camping sanitair park Ekenstein


 
Voor meer informatie en foto's kunt u op verschillende plaatsen in de plattegrond klikken.

kamperen in Groningen